Νέα-Ανακοινώσεις

30-09-2022   Νέο! 

Παρατείνεται η ημερομηνία εγγραφών στο 16ο ΠΣΚ καθώς και υποβολής των πλήρων κειμένων των εργασιών μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Παρακαλείστε όπως ολοκληρώσετε τις διαδικασίες,  καθώς δεν θα υπάρξει η δυνατότητα πραγματοποίησης εγγραφών κατά την διάρκεια των εργασιών του 16ου ΠΚΣ. 

Ευχαριστούμε

Εκ την οργανωτική επιτροπή

23-09-2022   Νέο! 

Τα πλήρη κείμενα των εργασιών μπορούν να υποβληθούν στο link

14-09-2022   Νέο! 

Αναρτήθηκε το Πρόγραμμα του 16ου Πανελλήνιου Συμποσίου Κατάλυσης. Επιπλέον έχουν ανακοινωθεί οι εργασίες που θα παρουσιαστούν προφορικά καθώς και σε μορφή poster. 

10-09-2022   Νέο! 

Στις Εργασίες του 16ου ΠΣΚ  έχουν αναρτηθεί τα links των περιλήψεων των εργασιών που θα συμμετάσχουν, οι κωδικοί ID και τα ονόματα των συγγραφέων τους.

06-09-2022   Νέο! 

Για όσους επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα  'last-minute' υποβολής περίληψης εργασίας μόνο για παρουσίαση poster , καθώς το πρόγραμμα των προφορικών παρουσιάσεων έχει διαμορφωθεί με βάση τις ήδη υποβληθείσες εργασίες.Το link υποβολής των περιλήψεων θα παραμείνει ενεργό έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022

29-07-2022

Λαμβάνοντας υπόψιν την δυναμική σας συμμετοχή στο 16ο ΠΣΚ και την δυσκολία που υπάρχει λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, θέλοντας να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων και registration (early fees) ως την 31η Αυγούστου 2022. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. Ευχές για ένα ξεκούραστο καλοκαίρι. 

Εκ της οργανωτικής επιτροπής.

25-07-2022

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Ανοίξαμε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό της MDPI, το “Nanomaterials” ένα ειδικό τεύχος (Special Issue) με τίτλο "Nanocatalysis for Environmental Protection, Energy, and Green Chemistry" (https://www.mdpi.com/journal/nanomaterials/special_issues/0WTI43L3IK), με σκοπό να φιλοξενήσουμε πρωτότυπα αποτελέσματα  όποιων από εσάς το επιθυμούν από αυτά που θα παρουσιάσετε στο 16ο ΠΣΚ. To Special Issue είναι ήδη ανοικτό και θα παραμένει μέχρι και τον Μάιο του 23. Φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στα αποτελέσματα του συμποσίου μας αλλά μπορείτε να υποβάλλεται όποιες εργασίες θέλετε για όσο διάστημα παραμείνει ανοικτό. Όσες εργασίες υποβληθούν που σχετίζονται με το 16ο ΠΣΚ ή/και με τους Έλληνες καταλυτικούς θα έχουν έκπτωση 30% από το καθιερωμένο κόστος δημοσίευσης στο εν λόγω περιοδικό. Αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως ώστε να  ενεργήσουμε σχετικά.

Το Nanomaterials είναι ήδη ένα περιοδικό υψηλής απήχησης (Impact Factor = 5.719) που εμπιστεύονται πολλοί επιστήμονες του πεδίου και το οποίο επιτυγχάνει πολύ γρήγορη δημοσίευση των εργασιών (λιγότερο από ~3 εβδομάδες).  Ελπίζουμε να το βρείτε κατάλληλο για να φιλοξενήσει τις εργασίες σας.

Καλή αντάμωση στα Χανιά, στις 20-22 Οκτωβρίου. Αναμένουμε την ένθερμη συμμετοχή σας στο Συμπόσιο.

Ευχές για καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Γεντεκάκης

Παρασκευή Παναγιωτοπούλου