Slide background

Slide background

Slide background

Καλώς ήλθατε

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του 16ου Πανελλήνιου Συμποσίου Κατάλυσης, το οποίο συν-διοργανώνεται από το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ και την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ), και θα διεξαχθεί στα Χανιά 20-22 Οκτωβρίου 2022.

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου Συμποσίου Κατάλυσης στην Πάτρα, το 1987, το Συμπόσιο καθιερώθηκε ως ένας επιτυχημένος και υψηλού επιστημονικού επιπέδου θεσμός που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από ερευνητικούς και πανεπιστημιακούς φορείς σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα και Κύπρο..

Η σπουδαιότητα και η συμβολή της Κατάλυσης στους τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος, της σύνθεσης και εφαρμογής νέων υλικών, καθώς και της βιώσιμης ανάπτυξης είναι σημαντική και αναμφισβήτητη. 

Στόχος του 16ου Πανελληνίου Συμποσίου Κατάλυσης είναι ακαδημαϊκοί, ερευνητές, επαγγελματίες και φοιτητές να παρουσιάσουν και να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε ένα μεγάλο εύρος περιοχών της Κατάλυσης.

 

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Ιωάννης Γεντεκάκης, Καθηγητής  (e-mail: yyentek@chenveng.tuc.gr, τηλ: 28210-37752)

Παρασκευή Παναγιωτοπούλου, Αναπλ. Καθηγήτρια (e-mail: ppanagiotopoulou@chenveng.tuc.gr, τηλ:28210-37770)

Νέα-Ανακοινώσεις

29-07-2022   Νέο! 

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής περιλήψεων, εγγραφής και early fees registration ως την 31η Αυγούστου 2022

Περισσότερα...

25-07-2022        

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Ανοίξαμε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό της MDPI, το “Nanomaterials” ένα ειδικό τεύχος (Special Issue) με τίτλο "Nanocatalysis for Environmental Protection, Energy, and Green Chemistry", με σκοπό να φιλοξενήσουμε πρωτότυπα αποτελέσματα  όποιων από εσάς το επιθυμούν από αυτά που θα παρουσιάσετε στο 16ο ΠΣΚ. To Special Issue είναι ήδη ανοικτό και θα παραμένει μέχρι και τον Μάιο του 23. Φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στα αποτελέσματα του συμποσίου μας αλλά μπορείτε να υποβάλλεται όποιες εργασίες θέλετε για όσο διάστημα παραμείνει ανοικτό. Όσες εργασίες υποβληθούν που σχετίζονται με το 16ο ΠΣΚ ή/και με τους Έλληνες καταλυτικούς θα έχουν έκπτωση 30% από το καθιερωμένο κόστος δημοσίευσης στο εν λόγω περιοδικό. Αρκεί να μας ενημερώσετε εγκαίρως ώστε να  ενεργήσουμε σχετικά.